Nog slechts één bouwkavel beschikbaar!!!
 
Kavel Ziedewijdsekade Barendrecht

Over RE/MAX Totaal Makelaars

Gelukkig kan de hele aan- en/of verkoop van je huis zo simpel gaan als het shoppen voor je favoriete outfit. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een zogeheten fullservice makelaar. Zo’n makelaar is een expert in de woningmarkt en adviseert jou in het zetten van deze belangrijke stap! Ook wanneer je je nog aan het oriënteren bent op je mogelijkheden, kunnen wij je al helpen. Zo kunnen we je vertellen over de mogelijkheden op het gebied van huren en/of kopen.

Wij als RE/MAX Totaal Makelaars zijn een fullservice makelaar. Wij worden jouw partner-in-crime in het kopen en/of verkopen van je (droom)huis. We denken met je mee op het gebied van hypotheek, verbouwen en de woningmarkt. Op deze manier hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het aanleveren van de juiste formulieren en de inrichting van je (nieuwe) woning!

Volgens onze klanten (in meer dan 225 beoordelingen) zijn wij: betrokken, respectvol, vriendelijk, gemotiveerd, eerlijk, oplettend, realistisch, altijd bereikbaar en doen écht een stap meer dan andere makelaars bij een huis verkopen of kopen. Gemiddeld krijgen wij een cijfer 9,8 (bron: widbm.nl).

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek met mij en ik geef je graag een persoonlijk advies over jouw mogelijkheden! Je bereikt mij via 010 – 453 5935 /  debbiehilberding@remax.nl.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen